Roman Mars – als de vlag de lading dekt

Roman Mars is het brein achter 99% invisible. Met zijn radioshow neemt hij luisteraars mee naar een wonderlijke wereld van design en architectuur: vaak onzichtbaar, maar doelgericht ontworpen. En hij doet dat zo goed, dat je bij het luisteren opgeslorpt wordt door zijn verhalen; tijd en ruimte vergeet alsof je op een andere planeet zit.

In onderstaande Ted Talk heeft Roman Mars het over vexillologie, vlaggenkunde voor de vrienden. Niet boeiend denkt ge? Toch wel, kijkt maar eens:

Gouden tip: steekt ne keer Roman Mars in uw oren in plaats van Evy Gruyaert als ge uw rondje in het park gaat lopen. Geen beat die uw onderstel krampachtig probeert te volgen, wel steengoede verhalen. Zeer ontspannend.

Uren luisterplezier te downloaden op 99percentivisible.org. Doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *