Troeven van keske schiet.

Wilt ge een geschenk opsturen met de post. Laat ge u adviseren in een postkantoor. Blijkt dat een ‘bpack 24h mini’ de ideale manier is om het geschenk snel en efficiĆ«nt ter plaatse te krijgen. Aanhoort ge alle troeven: een levering op de volgende werkdag en een formaat dat perfect in de brievenbus past.

Verstuurt ge dus zo’n bpack mini. Track’n’tracet ge na twee werkdagen het pakket. Stelt ge vast dat het nog niet is aangekomen. Zit ge met veel vragen. Duurt een werkdag langer in de Paasvakantie? Werkt het pakket niet goed mee? Belt ge dus naar de klantendienst. Zit het geschenk blijkbaar vast bij het sorteercentrum. Noemen zij dat ‘overmacht’ en ‘echt vervelend zeg’.

Track’n’tracet ge de volgende dag opnieuw de zending. Heeft de postbode niet het pakket, maar een ‘bericht’ achtergelaten. Zit ge opnieuw met veel vragen. Betreft het een kabouterbrievenbus? Is het pakket onderweg gegroeid? Komt ge tot het akelige besef dat de bestemmeling nu zelf om het geschenk naar het postkantoor moet lopen. Vloekt ge. En hard.

Troeven van keske schiet. On the plus side: spanning verzekerd! Sj.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *